Джоуи Ди Майо очарован от столичния кмет - Йорданка Фандъкова

Басистът на легендарната  хеви метъл група “Manowar” - Джоуи  Ди Майо, който пристигна у нас за откриването на паметника на великия Рони Джеймс Дио в Каварна,  е луд фен на България. Той от няколко дни е в София и сам е

2010-10-28 10:32:52
Джоуи Ди Майо очарован от столичния кмет -  Йорданка Фандъкова
Басистът на легендарната  хеви метъл група “Manowar” - Джоуи  Ди Майо, който пристигна у нас за откриването на паметника на великия Рони Джеймс Дио в Каварна,  е луд фен на България. Той от няколко дни е в София и сам е пожелал да се запознае със столичния кмет  Йорданка Фандъкова.

Като фен на рока, г-жа Фандъкова  наистина е била много развълнувата от срещата.   Според нея   е много важно културните прояви в столицата да привличат повече публика не само от България, но и от други страни.  Защото доскоро, меломатите трябваше да пътуват  за концерти, а това  вече ще се промени.

По думите на Ди Майо, “Маnowar”   имат в България истински фенове и са много радостни, че  ще могат да се включат в културните дейности на страната ни. Той обеща да участва в бъдещи рок фестивали в София.  Според басиста на групата, България  е рок страна и той много я харесва.

Очарован от  столичния градоначалник  г-жа Йорданка Фандъкова, в почетната книга на столицата вчера Ди Майо написа: “На красивия град София и на красивата кметица”.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия