Тони Стораро и Сердар Ортач пяха на една сцена в Свиленград

Поп-фолк певецът Тони Стораро и турската звезда Сердар Ортач изнесоха уникален концерт в началото на този месец в Свиленград. Зрителите на музикалната телевизия Фен ТВ ще имат възможността да видят едни от най-интересните моменти от събитието. Фил

2010-10-27 00:49:49
Тони Стораро и Сердар Ортач пяха на една сцена в Свиленград
Поп-фолк певецът Тони Стораро и турската звезда Сердар Ортач изнесоха уникален концерт в началото на този месец в Свиленград. Зрителите на музикалната телевизия Фен ТВ ще имат възможността да видят едни от най-интересните моменти от събитието.

Филм-мейкингът "Една звездна нощ" проследява всичко интересно, което се е случило преди концерта - случките зад кадър, репетициите -  и интересните моменти по време на невероятния концерт.

Тони Стораро изпя няколко свои песни, както и известни турски и гръцки хитове на живо. Той не ползваше никакъв плейбек и това не остана незабелязано от публиката, която много се зарадва на гласовите възможности на певеца.

Сердар Отач излезе на сцената заедно с 12-членния си бенд и балета си и изпълни едни от най-известните си песни. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия