Май и мъжете си падат по харченето...

По принцип, жените са упреквани, че харчат пари без много да му мислят. Изследване обаче, показало нещо съвсем различно. Французите между 15 и 29 години харчели наравно с жените на тяхната възраст, като стоката, която преобладаващо купували бил

2010-10-24 16:40:23
Май и мъжете си падат по харченето...
По принцип, жените са упреквани, че харчат пари без много да му мислят. Изследване обаче, показало нещо съвсем различно.

Французите между 15 и 29 години харчели наравно с жените на тяхната възраст, като стоката, която преобладаващо купували били дънките.

Проучването, което  започнало по време  нощта на четиридневните шоута за мъжка мода в Париж, разкрило, че мъжете изразходват по-малко  време и енергия в магазините, но за сметка на това, разходите за дрехи били същите като на жените.   

Младите французи обаче, били пасивни към събирането на информация за модата, като цяло. Техните любими източници са телевизията и модните реклами, също така интернет е станал по-популярен за мъжете от списанията.

Колкото до разходите за дрехи, челно място  намират дънките, обувките и якетата, както и някои ‘малки’ аксесоари - средно 18 тениски, 12 ризи, 6 чифта кецове и 4 чифта обувки.

От друга страна, жените обръщат повече внимание на цената и качеството, докато  повече от 60 процента   от френските мъже търсят само марката.

Като цяло, френският мъж харчи за дрехи само 15 процента по-малко от жените, в сравнение с 30 процента по-малко в Италия и с 42 процента по-малко  във Великобритания. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия