Лейди Гага и Елтън Джон – заедно за Дисни

Американската певица Лейди Гага и британският композитор, пианист и изпълнител Елтън Джон ще запишат съвместна песен за анимационния филм на Уолт Дисни „Гномео и Жулиета”, който ще излезе в 3D формат. Информацията бе съобщена от списан

2010-10-23 20:00:48
Лейди Гага и Елтън Джон – заедно за Дисни
Американската певица Лейди Гага и британският композитор, пианист и изпълнител Елтън Джон ще запишат съвместна песен за анимационния филм на Уолт Дисни „Гномео и Жулиета”, който ще излезе в 3D формат. Информацията бе съобщена от списанието “Entertainment Weekly”.

Дуетното парче на двете звезди ще носи името “Hello, Hello” и ще бъде записано да края на тази година, тъй като премиерата на анимацията е насрочена за 11 февруари 2011 г.

Въпреки че и преди Лейди Гага и Елтън Джон са имали общи изпълнения на една сцена, това ще е първата им записана съвместна песен.

Преди по-малко от месец легендарният британски изпълнител призна, че много би се радвал, ако успее да осъществи съвместен проект с ексцентричната си американска колежка, която чувства като своя дъщеря. Явно все пак желанието му ще се сбъдне.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия