По хладилника ще ги познаете...

Хладилникът е  отражение на  неговия собственик,  именно по съдържанието на този кухенски уред  може да се узнаят  какви са неговите навици и  вкусове.. Съдържанието на хладилника е нещо като огледало на собствени

2010-10-23 16:37:38
По хладилника ще ги познаете...
Хладилникът е  отражение на  неговия собственик,  именно по съдържанието на този кухенски уред  може да се узнаят  какви са неговите навици и  вкусове..

Съдържанието на хладилника е нещо като огледало на собствения ни  характер - то може да издаде повече за собственика  си от каквото и да било друго.  Замислете се дали в хладилника няма нещо  развалено,  останало от няколко дни.

Че хладилника е отражение на самия човек, се е заела да докаже италианска фотографка. За да направи това, тя прибегнала към  следния експеримент с помощта на фотоапарата и няколко доброволци   - в продължение на месеци тя запечатвала  на снимки съдържането на хладилниците на десетки италианци.

Участниците в експеримента били от  всякаква възраст, професия и социално положение.

След като снимала толкова много хора редом до техните отворени хладилници, фотографката  лесно достигнала до тезата, че грижливо  подредените пластмасови  кутии с различни хранителни продукти или ястия,  издават организираността на собственика.

И обратно -  захвърлените  сандвичи,  парченца сирене или шунка,  недоизядени кутии с храна или отворени бурканчета, са в състояние да изведат на бял свят повече подробности за собственика ,  от  което и да е социологическо проучване.

Любопитно е, че се е установила фрапантна  разлика  между хладилниците на неженените мъже и жени. Ергените можели да се ‘похвалят’ или със съвсем празни хладилници, или с натъпкани  с ненужни и неизползвани продукти. В ергенските хладилници имало също  купища бира, газирани напитки и алкохол.

За разлика от неженените мъже, жените  били изрядни в подредбата на хладилниците си.   В повечето имало всичко необходимо , като подредбата на продуктите била по вид и трайността им  била стриктно спазена. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия