Джони Деп направи подаръци на 500-те души от екипа на „Карибски пирати”

Холивудският актьор Джони Деп направи подаръци на всички 500 души от екипа, който работи върху четвъртата част на приключенската поредица „Карибски пирати”. В момента снимките на лентата текат в Бъкингамшир, Великобритания, където

2010-10-21 21:37:19
Джони Деп направи подаръци на 500-те души от екипа на „Карибски пирати”
Холивудският актьор Джони Деп направи подаръци на всички 500 души от екипа, който работи върху четвъртата част на приключенската поредица „Карибски пирати”.

В момента снимките на лентата текат в Бъкингамшир, Великобритания, където ниските температури измъчват не само актьорите и статистите, но и хората, които седят цял ден зад камерите.

Ето защо Джони Деп решил да изненада хората от екипа, като подарил на всеки един от тях топло зимно яке. За подаръците той похарчил над 60 000 долара.

Постъпката на актьора веднага се превърнала в една от най-коментираните теми на снимачната площадка. Всички били очаровани от жеста на Деп и много от тях не пропуснали да отбележат, че той е „един от най-милите хора в Холивуд”.

Снимките на „Карибски пирати: В непознати води” започнаха през юни месец на Хаваите. Очаква се лентата да бъде завършена до края на тази или началото на следващата година. Премиерната дата за България е 20 май 2011 г.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия