Хилари Дъф ще пише втора книга

Хилари Дъф е готова да пише нова книга. Въпреки че тя пусна своята първа продукция преди месец, казва, че има още много неща в глава й, които иска да напише и сподели с хората. Актрисата, певица и вече писателка пусна книгата "Елексир" и

2010-10-21 17:06:53
Хилари Дъф ще пише втора книга
Хилари Дъф е готова да пише нова книга. Въпреки че тя пусна своята първа продукция преди месец, казва, че има още много неща в глава й, които иска да напише и сподели с хората.

Актрисата, певица и вече писателка пусна книгата "Елексир" и в момента е на промоционално турне, за да набере популярност. Тя е получила страхотни коментари от фенове и дори от критици. Обожателите на Холари споделят, че рядко има такива добри книги в днешно време, а критиците казват, че тя  има много талант.

В интервю за "Йепи Книги" певицата казала: "СУПЕЕЕЕР!!! Не мога да повярвам, че толкова се хареса! МНОООООГОООО ме беше страх, защото мисля, че мога дори по-добре!" - с огромен ентусиазъм тя допълнила, че след 2 седмици ще започне втора книга.

"Елексир" разказва историята на фотограф, който разкрива мистерията покрай изчезването на баща му. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия