Анджелина Джоли – измамена от унгарски охранител

Холивудската актриса Анджелина Джоли е била измамена от унгарски охранител на занемарен склад в Будапеща. Това става ясно от многобройни публикации в европейските медии. Красавицата, която в момента се намира в столицата на Унгария, за да режи

2010-10-20 22:46:21
Анджелина Джоли – измамена от унгарски охранител
Холивудската актриса Анджелина Джоли е била измамена от унгарски охранител на занемарен склад в Будапеща. Това става ясно от многобройни публикации в европейските медии.

Красавицата, която в момента се намира в столицата на Унгария, за да режисира първия си филм – любовна драма, развиваща се по време на войната в Босна, платила 2000 евро на пазача на склада, за да получи разрешение да снима там.

По-късно обаче се оказало, че собствениците на отдаденото под наем помещение всъщност са съвсем други и самите те са нямали никаква представа, че холивудската продукция на Анджелина Джоли ще бъде снимана в техния склад. Охранителят пък се надявал, че тайната му няма да бъде разкрита, тъй като собствениците рядко посещавали мястото, а снимките щели да продължат едва две седмици.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия