Уникално - жена пада от влак и оцелява

Италианка пътувала за Берлин. Тя била оставила шала си да изсъхе на прозореца на влака, защото го била намокрила. За съжаление прозорецът се отворил и шалът излетял през него. Жената видяла, че се е закрепил на близко растояние и се опитала да се

2010-10-19 19:32:03
Уникално - жена пада от влак и оцелява
Италианка пътувала за Берлин. Тя била оставила шала си да изсъхе на прозореца на влака, защото го била намокрила. За съжаление прозорецът се отворил и шалът излетял през него.

Жената видяла, че се е закрепил на близко растояние и се опитала да се протегне и да го вземе. След като хванала шала, се подхлъзнала и паднала от около 2 метра височина при скорост на влака 200 километра в час.

Като по чудо е оцеляла, но не помни нищо след падането, също и как е стигнала до болницата. Тя има 18 фрактури по цялото тяло и се е наложило да се направят 255 шева.

За лекарите е чудо как е стигнала до болницата, въпреки че е на разстояние само километър. Инцидентът е станал късно през нощта. Името на жената е доста интересно Вива (Живот) Краш (катастрофа). Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия