Деца ще издигнат паметник на съученик, който спасил живота им

Училището  "Даниъл Бенингтън" в град Ню Джързи преживяло неприятна случка миналия петък. Ученик взел за заложници приятелката си, защото му изневерила и други 4 човека. Извадил пистолет и заплашил всички. Той останал сам със зал

2010-10-19 18:36:13
Деца ще издигнат паметник на съученик, който спасил живота им
Училището  "Даниъл Бенингтън" в град Ню Джързи преживяло неприятна случка миналия петък.

Ученик взел за заложници приятелката си, защото му изневерила и други 4 човека. Извадил пистолет и заплашил всички.

Той останал сам със заложниците около 2 часа. Полицията отцепила района и се опитали да преговарят с похитителя. Той обаче бил решен да убие приятелката си, защото я видял да се целува с друго момче. Един от заложниците, Майкъл Ф., е направил рискован ход.

Той скочил на похитителя, опитвайки се да отнеме оръжието. В момента, в който успял да се докопа до оръжието, нападателят дръпнал спусъка. В суматохата четирите момичета се спасили, но героят бил сериозно ранен в гърдите.

Линейка пристигнала бързо на мястото и лекарите успели да спасят младежа. Той в момента все още е в безсъзнание, но жизнените му показатели се подобряват. Майкъл е изгубил над 1 литър кръв и е било чудо, че е оживял.

Неговите съученици ще издигнат паметник в цял ръст на своя герой. Младежът не остава сам в болницата дори за минута. Неговата приятелка е почти нон стоп при него, както приятели и близки. Вчера момчето-герой е казал нещо на сън и това е добра новина според лекарите. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия