Вижте най-разпространените заблуди, свързани със секса

Вижте кои са най-разпространените заблуди, свързани с удоволствието, наречено "секс" : 1. Мъжете винаги са готови да правят секс - Това не е вярно, все пак и те са хора. На тях също им влияят стресът, болестите и напрежението. Когато са

2010-10-19 00:31:53
Вижте най-разпространените заблуди, свързани със секса
Вижте кои са най-разпространените заблуди, свързани с удоволствието, наречено "секс" :

1. Мъжете винаги са готови да правят секс - Това не е вярно, все пак и те са хора. На тях също им влияят стресът, болестите и напрежението. Когато са истински влюбени, те не ловуват и могат да правят секс само с една жена, при другите просто нещата не се получават.

2. Жената може да изпитва постоянно оргазъм - Няма нещо, което да пречи това да бъде факт, но и не съществува жена, която може да се похвали с такова преживяване.

3. Блондинките са по-страстни любовници - Всъщност цветът на косата по никакъв начин не влияя на уменията в леглото. Особено в днешно време, когато почти няма жена, която да е с естествения цвят на косата си.

4. Жената трябва да бъде неопетнена - Това остаряло схващане е налагано от големите религии. То е наказание не само за дамите, но и за мъжете. В днешно време сексът не е само начин да се възпроизвеждаме, той е удоволствие и честата му практика е начин човек да натрупа опит.

5. Красивите гърди са кръгли като футболни топки - Не може да се каже кои гърди са перфектни, все пак всеки мъж си има собствен вкус. Тази заблуда е наложена от силиконова индустрия. Гърдите на жените от Европа са плоски отгоре и полукръгли отдолу.

6. Големината на крака издава големината на пениса - Поредният мит. Краката по никакъв начин не могат да покажат колко голям пенис има един мъж, каква е неговата форма и прочие. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия