Приказна сватба... в McDonald’s (+снимки)

Заведенията от известната верига McDonlad’s в Хонконг предлагат една неустоима промоция за всички любители на бързото хранене – сватбена церемония само за 250 паунда. Цената включва куверти за 100 гости и сватбена рокля, направена

2010-10-15 15:43:00
Приказна сватба... в McDonald’s (+снимки)
Заведенията от известната верига McDonlad’s в Хонконг предлагат една неустоима промоция за всички любители на бързото хранене – сватбена церемония само за 250 паунда.

Цената включва куверти за 100 гости и сватбена рокля, направена от балони. Сватбеното меню представлява пържени картофки, Биг Мак и кола. За допълване на празничната атмосфера от McDonald’s предлагат и сватбена торта, направена от наредени една върху друга кутийки с ябълкови пайове.

Единственият недостатък на сватбените церемонии, които от началото на следващата година ще се провеждат в заведението за бързо хранене, е, че всякакъв вид алкохол е абсолютно забранен.

Идеята за организирането на сватбени тържества в обектите на McDonald’s в Хонконг се зародила след първата подобна сватба на китайска двойка, която се състоя само преди дни.

Вижте снимки:



Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия