Шопинг маниачката Беки Б. се завръща... и вече не е сама!

Беки Б. смяташе, че да си родител е лесна работа, но се оказа сложна задача... Да имаш дъщеря е сбъдната мечта – приятел за пазаруване и то до живот. 2-годишната кукличка обаче има различен подход към шопинга, като обръща с краката наопаки не с

2010-10-13 15:10:01
Шопинг маниачката Беки Б. се завръща... и вече не е сама!
Беки Б. смяташе, че да си родител е лесна работа, но се оказа сложна задача... Да имаш дъщеря е сбъдната мечта – приятел за пазаруване и то до живот. 2-годишната кукличка обаче има различен подход към шопинга, като обръща с краката наопаки не само луксозните магазини, но и църковните литургии.

На фона на сериозна парична криза скучното ежедневие не спира: семейно търсене на къща, опити на Беки да научи дъщеря си на финансова отговорност и уроци как да се справя с  изкушаващи разпродажби. А плановете за парти изненада за рождения ден на Люк леко изнервят Беки Б. Ще се провали ли партито в чест на Люк? Дали Мини няма неволно да издаде цялата подготовка?
А какво ще се случи, когато Беки разбере, че Люк също пази огромна тайна ...

Продължението на книгата „Беки Б. очаква бебе” открива Беки и Люк Брандън, които се опитват да озаптят малката си дъщеричка Мини. Недисциплинираното дете умело копира майка си, особено в лошите навици и в пазаруването. С честите си възгласи „мое” Мини е олицетворение на гласа в главата на Беки, който никога не й дава възможност да пренебрегне „добрата сделка”. Доста по-мнителният на тема пазаруване Люк настоява съпругата му да намали покупките. Така я принуждава да облича една и съща дреха повече от един път.

За да се спаси от наказанието, Беки Б. решава да канализира целия си потенциал и желание за покупки в организиране на тайно парти по случай рождения ден на Люк. Освен това е категорично решена да го убеди, че въпреки грижите с Мини, е добре да имат още едно дете. Три години след последната книга от поредицата, „Мини Беки Б.” е свежата, смешна и приятна книга, която всички чакахме.

В книжарниците от ИК „Кръгозор” от 18.10.2010 г. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия