Селски моми позираха за еротичен календар

За втора поредна година асоциацията на младите фермери в Бавария организира заснемането на еротичен календар със селскостопански работнички. Главната цел на инициативата е да разбие стереотипните представи и да докаже, че фермерският труд мо

2010-10-09 16:33:37
Селски моми позираха за еротичен календар
За втора поредна година асоциацията на младите фермери в Бавария организира заснемането на еротичен календар със селскостопански работнички.

Главната цел на инициативата е да разбие стереотипните представи и да докаже, че фермерският труд може да бъде привлекателен и за младите хора. Еротичният календар със селските труженички има за цел и да привлече повече капиталови вложения в аграрния сектор.

След миналогодишния успех на кампанията, тази година стотици жителки на селските райони в Германия заявиха желание за участие в еротичната фотосесия.

Само някои от тях бяха избрани, а те доказаха, че по нищо не отстъпват на професионалните модели. Момичетата позират в оскъдно облекло на фона земеделски пейзажи или занимаващи се с всекидневната си дейност – месене на питки, стригане на овце, доене на крави и т.н.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия