Гуинет Полтроу изнудвана със секс за роля

Холивудската актриса Гуинет Полтроу направи скандалното разкритие, че в началото на кариерата си е била изнудвана от известен режисьор, който е обещал да й даде роля във филм само срещу секс с него. „Тъкмо когато прохождах на големия екр

2010-10-09 16:06:30
Гуинет Полтроу изнудвана със секс за роля
Холивудската актриса Гуинет Полтроу направи скандалното разкритие, че в началото на кариерата си е била изнудвана от известен режисьор, който е обещал да й даде роля във филм само срещу секс с него.

„Тъкмо когато прохождах на големия екран, един режисьор ми направи предложение за роля, след което пожела срещата ни да завърши в спалнята му. Веднага си тръгнах, но бях наистина шокирана. Разбрах, че много актриси биват подлъгвани по този начин, тъй като смятат, че с кариерата им би било свършено, ако не спят с подходящия влиятелен човек”, разкри Полтроу.

Неприятната история от миналото обаче не успява да спре 38-годишната звезда, която въпреки всичко си пробива път в киното и през 1999 г. дори печели „Оскар” за най-добра актриса за ролята й в романтичната комедия „Влюбеният Шекспир”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия