"Хари Потър и даровете на смъртта" може и да не е последната книга от поредицата

Писателката на хитовата поредица "Хари Потър" сподели, че не е невъзможно след време да напише нова книга за прочутия магьосник. За нея било огромно удоволствие, когато писала историите и не е изключено след време да го направи отново. Края

2010-10-03 23:51:21
Писателката на хитовата поредица "Хари Потър" сподели, че не е невъзможно след време да напише нова книга за прочутия магьосник. За нея било огромно удоволствие, когато писала историите и не е изключено след време да го направи отново. Краят на филмовата екранизация на поредицата ще бъде сложен с книгата "Хари Потър и даровете на смъртта", която излезе на книжния пазар преди три години.

За Дж.К. Роулинг краят на "Хари Потър" бил тежък емоционален момент от живота й. Тя плакала така, както не е плакала от смъртта на майка си. Писателката от малка е мечтаела да пише истории, защото определено й се отдава да го прави и й носи огромно удоволствие.

Към днешна дата от поредицата "Хари Потър" са продадени над 400 милиона копия и Дж.К. Роулинг е получила приходи от 5.3 милиона долара. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sofityoy
преди 12 години

Това за всички фенове като мен е СУПЕР!!!!Много съм щастлива да разбера,че Роу може да напише книга към Хари Потър...ПП. Въпреки това смятам,че едва ли тя ще е по добра от предишните 7!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия