Лейди Гага вдига сватба в британски замък?

Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага мечтае да се омъжи в британски замък. Това става ясно от публикация на сайта showbizspy. Според близки на звездата тя възнамерявала да надене брачния хомот на приятеля си – Люк Карл, сле

2010-10-03 18:46:17
Лейди Гага вдига сватба в британски замък?
Ексцентричната американска изпълнителка Лейди Гага мечтае да се омъжи в британски замък. Това става ясно от публикация на сайта showbizspy.

Според близки на звездата тя възнамерявала да надене брачния хомот на приятеля си – Люк Карл, след края на британското си турне през декември.

„Лейди Гага споделя с всички, че иска да се омъжи. Тя мечтае за приказна сватба в замък. Турнето й във Великобритания свършва точно преди коледните празници и това е перфектното време да мине под венчило”, коментират хора от екипа на звездата.

Според вътрешна информация ексцентричната певица вече е планирала сватбата си до най-малката подробност. Тя желае да бъде откарана до църквата с луксозна карета, теглена от бели коне, брачните халки да са подобни на пръстена на Елвис Пресли, който е във формата на подкова, и кралицата на бурлеската Дита фон Тийз да излезе от сватбената й торта.

Слуховете за предстоящата приказна сватба на Лейди Гага бяха подхранени и от факта, че в последните няколко дни американската изпълнителка оглежда замъци в северната част на Англия и Шотландия.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия