Телевизия Скай пуска 3D програми

Вече има изцяло 3D телевизия във Великобритания. Скай са пуснали вчера 14 часа програми и филми изцяло  3D, които ще бъдат излъчвани от 9 сутринта до към 10-11 вечерта. Каналът се казва Скай 3D и дори дават мачове в такъв формат. За запалянк

2010-10-01 15:55:27
Телевизия Скай пуска 3D програми
Вече има изцяло 3D телевизия във Великобритания.

Скай са пуснали вчера 14 часа програми и филми изцяло  3D, които ще бъдат излъчвани от 9 сутринта до към 10-11 вечерта. Каналът се казва Скай 3D и дори дават мачове в такъв формат. За запалянковците това е доста добра новина.

Англичаните буквално са пристрастени от първия ден по тази телевизия и над 150 000 000 души са гледали почти цял ден предаванията и програмите. (сведенията за броят на зрителите още не е абсолютно точен)

Ще бъдат разработени и пуснати такива програми за цяла Европа. Този лукс ще е доста скъп и ако искате достъп до него ще трябва да подготвите от 50 до 150 лева всеки месец. Също ще е необходимо да си купите 3D телевизор за около 3000 лева, за да не ви се размаже картината.

След 1-3 години заплащането за 3D телевизията ще е една трета от цената, но за момента е толкова. Желаещите да я имат или по-точно хората, тези които имат парите да си позволят този лукс, вече са поръчали цялото оборудване за гледане на този вид 3D програми. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия