Маестро Доналд Съдърланд пристига у нас

Живата история на американското кино, Доналд Съдърланд, скоро ще пристигне  в България. Маестро Съдърланд ще се снима в трилъра “София”. Досега, в чуждите продукции снимани  у нас, столицата  се мяркаше в кадри, кои

2010-10-01 14:09:54
Маестро Доналд Съдърланд пристига у нас
Живата история на американското кино, Доналд Съдърланд, скоро ще пристигне  в България. Маестро Съдърланд ще се снима в трилъра “София”.

Досега, в чуждите продукции снимани  у нас, столицата  се мяркаше в кадри, които се случваха или в Русия, или в западноевропейски страни.  Сега обаче, България и нейната столица  ще  влизат във филмовите локации и дестинации, а езиците, на които ще се говори във филма са английски, френски и български.

Другата голяма звезда, която ще пристигне у нас е Крисчън Слейтър, но той вече е снимал  в България.

Информацията засега е, че  холивудсите звезди ще бъдат настанени в  грандхотел “София’, а първият снимачен ден, 3-ти октомври, ще се вихри около храм-паметника “Александър Невски”.

В трилъра “София” ще се снимат и 20 наши актьори - това са вече оценените от световни специалисти Валентин Ганев, Ивайло Герасков, Васил Михайлов и Стоян Алексиев. Във филма ще видим и наложилия се в Холивуд наш актьор, симпатягата Башар Рахал, както и Мартин Гяуров и Мариян Вълев.

На снимачната площада ще се вихри и едно от децата на  многодетната актриса Койна Русева, 14-годишната й дъщеря Вики, която направо е втрещила продуцентите и режисьора  с таланта си. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия