Човек и добре да живее, един ден чува Тролите!

Една от най-дълго спотайващите се от прожекторите и медийната суета рок банди – Тролите, е готова да атакува фенове и критика с новия си албум! Албумът „Drummers in the sky” е първото официално CD на групата и ще бъде промотиран

2010-09-29 10:30:33
Човек и добре да живее, един ден чува Тролите!
Една от най-дълго спотайващите се от прожекторите и медийната суета рок банди – Тролите, е готова да атакува фенове и критика с новия си албум!

Албумът „Drummers in the sky” е първото официално CD на групата и ще бъде промотиран на своеобразно столично турне, което стартира на 30 септември 2010 в клуб „Angel Heart”. Следващите дати и локации са: 05.10.2010 – клуб „Faith”, 26.10.2010 - „Touccan” и 19.11.2010 – The Box. В компилацията са събрани познати на феновете парчета като „Listen to the guitars”, „Good bye my friend” и други.

Тролите са банда, създадена в далечната 1995, но досега музиката им можеше да бъде чута само по концерти в София и страната, както и на култовите фестивали „Бургас блус фест” и „Берксток”. Музикантите се стараят винаги да изненадват публиката с интересни визуални решения на сцената, подбирайки различно сценично облекло за всеки концерт!

„Всички парчета са създадени, така че да ни харесат първо на нас, за да може и феновете ни да се докоснат до тази енергия чрез музиката” – твърдят Тролите и определят стила си като „рок с отворени към всички стилове вратички”. 

„Drummers in the sky” е записан в собственото им студио “Hall Gen troll”, а парчетата са смесени и мастерирани в Toxity studio от Мартин Евстатиев. Компилацията е с ограничен тираж и може да бъде открита само по време на концертите на Тролите. За сметка на това пък песните са достъпни чрез каталозите на най-големите музикални онлайн магазини.  

Човек и добре да живее, един ден чува Тролите!

Не пропускайте да го направите и вие!

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия