14-годишният Юрген Джонсън е бил с диагноза рак на черния дроб, дадена му преди около 4 месеца.

Родителите на Юрген започнали лечения, но нямало успех. На младежа му било казано, че му остават не повече от 8 месеца живот. Юрген не отказал да приеме случващото се и всеки ден си мислел, че тази болест е лъжа и, че няма да умре от нея.

"Аз съм болен, но това няма да ме спре да вярвам, че ще оцелея. Аз няма да умра, защото не мога да си го позволя. Аз съм мъжът в къщата и баща ми каза, че трябва да се грижа за майка ми и сестра ми. Аз няма да наруша моето обещание и то ще бъде спазено!"- казал младежа за австрийско списание 2 месеца след диагнозата си.

Преди 2 дни Юрген се събудил в болницата като лекарите го гледали учудени. След 3 проверки и нови изследвания се оказало, че ракът е почти изчезнал. Лекарите са били безмълвни и объркани. След 16 часа прегледи и нови изследвания. Не успели да разберат причините за неговото мигновено излекуване.

"Той е чудо на природата, нямаме идея как се е излекувал. Все още има ракови клетки в черния си дроб, но вече можем да оперираме и да ги премахнем" - казал лекарят, водещ случая.

"Както ви казах, аз няма да умра от болестта. Радвам се за чудото случило се с мен и, че ще спазя обещанието, което дадох на баща ми!" - казал Юрген вчера в интервю.


Автор: Александър Ненов