Дали има бъдеще новият филм от поредицата Властелинът на пръстените?

Седем от най-големите актьорски съюзи са инструктирали членовете си да не вземат ролите в новия филм за Властелинът на Пръстените. Този филм ще разказва предисторията за света, в който се развиваха събитията в предишните 3 части. Новият проект ще

2010-09-27 21:48:58
Дали има бъдеще новият филм от поредицата Властелинът на пръстените?
Седем от най-големите актьорски съюзи са инструктирали членовете си да не вземат ролите в новия филм за Властелинът на Пръстените.

Този филм ще разказва предисторията за света, в който се развиваха събитията в предишните 3 части. Новият проект ще се снима в Нова Зеландия, но проблемите около намирането на актьори се усложняват.

Освен нежеланието да участват във новия филм, те се опасаяват и от невъзможността на фирмите да им платят.  Кейт Бланшет (тя игра Галадриел) е отказала роля категорочно като е споделила, че ще последва съветите на приятелите си.

Сър Иан МакКелън (той игра ролята на Гандалф) също е отказал. Анди Серкис уж е отказал, но още се води в списъка за поредицата от два филма "The Hobbit: Part 1"(2012),"The Hobbit: Part 2"(2013).

Не е ясно бъдещето на този филм, но според актьорите и специалнисти няма да е хит, който да завладее зрителя. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия