59-годишен пожарникар преследва Мадона

Общо два пъти в рамките на четири дни беше арестуван 59-годишният пожарникар на име Робрът Линхарт, който от 1992 г. насам преследва поп кралицата Мадона. Мъжът бе арестуван, след като два пъти си позволил да напише съобщения до звездата на тр

2010-09-26 19:29:07
59-годишен пожарникар преследва Мадона
Общо два пъти в рамките на четири дни беше арестуван 59-годишният пожарникар на име Робрът Линхарт, който от 1992 г. насам преследва поп кралицата Мадона.

Мъжът бе арестуван, след като два пъти си позволил да напише съобщения до звездата на тротоара пред апартамента й в Ню Йорк.

Съобщенията гласели: „Мадона, нуждая се от теб! Съдбата ни събра веднъж през 1992 г. и втори път – тази година в Прага. Моля те срещни се с мен” и „Кажи ми „да” или „не”. Ако отговорът ти е „да”, мечтата ми ще се сбъдне. Ако пък е „не” - ще си отида завинаги”.

По време на задържането на Линхарт в него са били открити две джобни ножчета и спрей за графити. Мъжът е обвинен в незаконно притежание на оръжие и съпротива при арест.

Изглежда обаче, че това не го плаши.

„Няма да се спра, докато не се срещна с Мадона. Ако ме пуснете утре, веднага ще се върна там и ще го направя отново”, заяви 59-годишният Линхарт.

За негово огромно съжаление обаче поп кралицата е известна с влечението си към значително по-млади от нея мъже. Известно време тя имаше връзка с 23-годишния бразилски модел Хесус Луз, а в момента слуховете я свързват с 30-годишния гватемалски актьор Оскар Айзък.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия