Ема Уотсън ще играе във филм за Мерилин Монро

Ема Уотсън, която се прочу от филмите за Хари Потър, е почнала да търси изяви на други места. Това не е, защото не харесва филмите за Хари, а просто вече е пораснала и е на 20 години. Това означава, че скоро ще гледаме други хора на тяхно място и

2010-09-26 11:39:58
Ема Уотсън ще играе във филм за Мерилин Монро
Ема Уотсън, която се прочу от филмите за Хари Потър, е почнала да търси изяви на други места.

Това не е, защото не харесва филмите за Хари, а просто вече е пораснала и е на 20 години. Това означава, че скоро ще гледаме други хора на тяхно място или просто нов филм след този, който чакаме, може и да няма.

Ема ще играе във филм за Мерилин Монро и до колкото се е разбрало, ще представлява любовна драма. Тя е доста заета млада дама с нейната дизайнерска линия облекла. Те се правят в Тайланд във фабрика, която Ема ползва.

Филмът ще разказва за Колин Кларк, който е работел като асистент на Лорънс Оливие през 1957 година. През това време се е снимал филмът "The Prince and the Showgirl", в който Монро е участвала.

Уотсън ще играе важна роля на асистент в гардеробната, която "завърта" някаква интрига. Продуцентите не споделили нищо повече, но били много доволни от демото на Ема, която се била подготвила много добре. Снимките започват след няколко дни.

Филмът се очаква в края на 2011г. или началото на 2012г. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия