Изрязана рокля на Кати Пери разгневи родителите в САЩ (+видео)

Американската певица Кати Пери разгневи родителите в САЩ с предстоящото си участие в един от епизодите на популярното предаване за деца „Улица Сезам”. Изпълнителката на хита “Hot N Cold” трябваше да се появи в премиерни

2010-09-25 18:18:45
Изрязана рокля на Кати Пери разгневи родителите в САЩ (+видео)
Американската певица Кати Пери разгневи родителите в САЩ с предстоящото си участие в един от епизодите на популярното предаване за деца „Улица Сезам”.

Изпълнителката на хита “Hot N Cold” трябваше да се появи в премиерния епизод на 41-ия сезон на развлекателната поредица, но поради многобройните оплаквания от страна на американските родители това няма да се случи.

Десетки майки и бащи били възмутени, когато видели облеклото, което Кати Пери трябвало да носи, показвайки се на екран пред децата им. То представлявало една жълто-зелена рокличка с твърде изрязано деколте, което се сторило прекалено на родителите на малки деца.

От компанията, продуцираща детското предаване „Улица Сезам”, увериха, че епизодът с Кати Пери няма да бъде излъчен поради многобройните оплаквания от него.

Интересно обаче дали същите тези родители забраняват на децата си и дотъпа до дистанционното на телевизора или еротичните материали в интернет.

Вижте с какво Кати Пери разгневи майките и бащите на малки деца в САЩ:
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия