Момиче паднало от петия етаж и оцеляло

Момиче паднало от петия етаж и успяло да стане и да отиде до болницата. 14 - годишната Виктория Федерсън от Оклахома седяла на балкона си и телефонът й звъннал. Тя се стреснала и залитнала. Благодарение на няколко неща оцеляла. По време на паданет

2010-09-24 17:43:02
Момиче паднало от петия етаж и оцеляло
Момиче паднало от петия етаж и успяло да стане и да отиде до болницата.

14 - годишната Виктория Федерсън от Оклахома седяла на балкона си и телефонът й звъннал. Тя се стреснала и залитнала. Благодарение на няколко неща оцеляла. По време на падането си Виктория се ударила в два прозоречни перваза с цветя, след което на втория етаж паднала върху сенник за тераси.

Късметът дошъл и в последния момент, когато точно под терасата на първия етаж имало растителност и мека пръст, която омекотила удара.

Момичето успяло да се изправи. Плачейки и куцайки, стигнала до оживена улицата, на която получила помощ от хората. Един човек я закарал до болницата, където лекарите установили само счупване на китката и няколко натъртвания.

След като Виктория разказала случката, полицейски служител проверил дали това е истина или тя се страхува да признае нещо друго, което се е случило. Следователят бил изумен като видял счупените вази, скъсаният сенник и другите неща, за които момичето разказало.

Според лекарите, падане от петия етаж дори върху мека пръст, е щяло да бъде смъртоносно. Този късмет, който е извадила Виктория, ги е изумил. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия