PenSpinning интересен спорт (Видео)

PenSpinning интересен спорт PenSpinning е интересен спорт, набрал сила преди 3 години и е мания по цял свят. Вече 3 ежегодни световни първенства, излъчвани по интернет, са минали.През  2008 година бе първото Световно Първенство по този сп

2010-09-24 17:16:25
PenSpinning интересен спорт (Видео)
PenSpinning интересен спорт

PenSpinning е интересен спорт, набрал сила преди 3 години и е мания по цял свят.

Вече 3 ежегодни световни първенства, излъчвани по интернет, са минали.През  2008 година бе първото Световно Първенство по този спорт и победителят получи награда "Златна Писалка".

Тя се връчва всяка година и в света има вече над 300 отбора, които се състезават постоянно.

Основата на спорта е това, което всеки от нас прави докато се чуди какво да напише или докато чете. Може да звучи доста лесно, но в клипчето по-долу се вижда колко гъвкавост и бързина са нужни за този спорт.

Има доста странни спортове, за пример, вече 7 години се провежда световно по редене на пластмасови чаши и има феноменални спортисти с невероятна скорост и точност.

ПенСпининг е много забавен спорт и най-хубавато е, че абсолютно всеки може да го практикува. Не е нужно да вдигате по 100 килограма или да тичате стотици или хиляди метри. Просто намирате в YouTube самоучителите, гледате и тренирате докато станете добри.

Това е клипчето на един от най-добрите ПенСпинъри за тези няколко години. Просто гледайте и се наслаждавайте. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия