Кели Озбърн разкри тайната на перфектната си фигура (+снимки)

Дъщерята на рок изпълнителя Ози Озбърн – Кели, разкри как през последната една година успя да отслабне дотолкова, че вече почти е достигнала манекенски мерки. Едва ли има някой, който да не е забелязал промяната във фигурата на 25-годиш

2010-09-23 22:53:12
Кели Озбърн разкри тайната на перфектната си фигура (+снимки)
Дъщерята на рок изпълнителя Ози Озбърн – Кели, разкри как през последната една година успя да отслабне дотолкова, че вече почти е достигнала манекенски мерки.

Едва ли има някой, който да не е забелязал промяната във фигурата на 25-годишната звезда. От пълничко момиче само за една година Кели Озбърн успя да се превърне в сексапилна млада дама, която очевидно е загрижена за здравето и външния си вид.

Как обаче тя успя да постигне това?

„Спрях да ям вредни храни, като бургери и пържени картофки. В момента по-скоро бих отишла до супермаркета за кило моркови, отколкото за пакетчета чипс”, разкри певицата.

Тя също така сподели, че почти напълно е изключила от менюто си захарта и че се стреми да приема храни с ниско съдържание на въглехидрати и богати на протеини. Кели не скри и че набляга много на зеленчуците, които освен всичко друго са богати на фибри и витамини.

За да постигне перфектна си фигура, 25-годишната изпълнителка не пропуска и тренировките във фитнеса. Три пъти седмично тя провежда едночасови силови тренировки с личния си треньор, а през останалите четири дни от седмицата прави кратки 30-минутни тренировки на по-ненатоварващите уреди.

Сега звездата е решена да запази красивата си фигура.

„Всеки ден се събуждах с мисълта, че трябва да отслабна и го направих”, допълни още Кели Озбърн.

Вижте как изглеждаше Кели преди и как изглежда сега:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия