Черил Туийди разговаря с кучетата си... по телефона

Британската поп певица Черил Туийди наскоро сподели, че, когато пътува, се опитва да поддържа връзка с домашните си любимци... по телефона. 27-годишната звезда призна, че когато не е вкъщи, най-много й липсват двете й кучета порода чихуахуа &n

2010-09-22 18:35:22
Черил Туийди разговаря с кучетата си... по телефона
Британската поп певица Черил Туийди наскоро сподели, че, когато пътува, се опитва да поддържа връзка с домашните си любимци... по телефона.

27-годишната звезда призна, че когато не е вкъщи, най-много й липсват двете й кучета порода чихуахуа – Бъстър и Коко. Ето защо тя се опитва да разговаря с тях по телефона, макар и не толкова успешно.

„Когато съм далеч от вкъщи, страшно много ми липсват двете ми кучета. Често се опитвам да разговарям с тях по телефона, но изглежда те не са особено заинтересовани към разговора ни. Те въобще не ме слушат!”, разкри през смях чаровната изпълнителка.

Любовта на Черил към домашните й любимци не е от вчера. По-рано тази година тя дори си позволи да сподели в свое интервю, че вярва много повече на кучетата си, отколкото на бившия си вече съпруг Ашли Коул, с който се разведе заради лъсналите наяве многобройни негови изневери.

„Стигнах до заключението, че в този живот мога да вярвам единствено на майка си и на кучетата си. Понякога се плаша като се замисля колко много означават за мен домашните ми любимци”, сподели тогава 27-годишната певица.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия