Тайна скица на Леонардо да Винчи ще се даде на търг след няколко дни

Тайна неизвестна скица на Леонардо да Винчи ще се даде на търг на 30 септември. За този лист хартия се знае много малко, но има прекалено много слухове. Най - нелепият, е че това е било скица на невероятно оръжие, невъзможно за направа по онова в

2010-09-21 19:50:05
Тайна скица на Леонардо да Винчи ще се даде на търг след няколко дни
Тайна неизвестна скица на Леонардо да Винчи ще се даде на търг на 30 септември.

За този лист хартия се знае много малко, но има прекалено много слухове. Най - нелепият, е че това е било скица на невероятно оръжие, невъзможно за направа по онова време. Не се знае точно какво е, но автентичността е потвърдена от много уважавани специалисти, занимаващи се предимно с творенията на да Винчи.

Началната цена на скицата ще е 500 хиляди долара, но според експерти, оценяващи изкуство, тя ще достигне с лекота над 7 милиона долара. Само за четирима гости се знае, че ще присъстват, от които трима са принцове на Африка, за имената не е сигурно. Четвъртият гост на търга ще бъде представител на господин Рокфелер.

Репортери се мъчат безплодно да намерят повече информация за секретната скица. Според източник, картината е пряко свързана с човешкия вид и показва неща, които по онова време е било невъзможно да се знаят.

Според друг, представлява истината за Мона Лиза.  Дано скоро разберем каква точно е скицата, която толкова време е държана в тайна. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия