Хейдън Пенетиър ще играе във филм по истинска история за убийството на Меридит Кърчър през 2007 година, извършено от Аманда Нокс и нейният приятел.

Аманда Нокс е осъдена заедно с приятеля си на 26 години затвор. През 2007 година жената убива и изнасилва заедно с приятеля си своята съквартирантка Меридит Кърчър.

В момента те излежават присъдите си от 26 години. В Холивуд са започнали и филмов проект, в който за главната роля на Аманда са искали Хейдън Пенетиър.

Актрисата се прочу в Холивуд от сериала "Герои", в който тя играе мажоретка, която не изпитва болка и е безсмъртна.

Хейдън се подготвя много за ролята, защото това е доста тежка и отговорна задача. Филмът ще е доста драматичен и тежък, затова тя трябва да играе много по-добре отколкото в сериала.

Актрисата дълго време тренирала акцентът на Аманда и нейният поглед с цел да прилича на нея колкото се може повече. Така тя иска да придаде като документален филм случилото се.

Хейдън Пенетиър е доста талантлива и млада актриса, дано успее да се справи с тази предизвикателна роля. Името на филма и датата на излизане още не са назовани, но до няколко месеца ще се разбере.
Автор: Александър Ненов