Ким Кардашиян и Майлс Остин разкриха някои неща за връзката си.

Тя никога не е казвала, че се е разделила с него, а че минавали през труден момент. Ким споделила, че са разпалили чувствата си наново след като са си взели
почивка заедно край морето.

Те са решили да го карат бавно и внимателно и да не се хвърлят в прибързани решения. Ким искала да има свобода да се среща и с други хора докато разбере дали наистина иска него или просто всичко е момент на страст. От своя страна Майлс искал същото и така двамата хем са заедно, хем не точно.

Така да се каже имат отворена връзка или са приятели с привилегии. Докъде ли ще изтрае това преди да стане страшен скандал, скоро ще разберем.
 
Според приятели на Майлс, той е напълно ОК с това, но Ким щяла да ревнува много и как ще толерира да вижда или разбира за момичетата му не е ясно. Ще има доста писъци в скоро време. Приятели на Ким отричат това, но не смеят да коментират дали всичко ще е наред.

"Ха-Ха!! Майлс няма да му мигне окото. Ким си мисли там нещо, но дори сама не си вярва. Това ще е забавно за гледане!!" - казал близък приятел на Майлс.
Автор: Александър Ненов