Посещавали ли са извънземни Земята?

Стентън Фридман е сериозен учен в областта на ядрената физика, който се занимава с ракетостроене в най-големите световни  аерокосмически компании. Той е убеден, че са ни посещавали извънземни пришълци и са пребивавали  на Земята  &

2010-09-21 17:12:40
Посещавали ли са извънземни Земята?
Стентън Фридман е сериозен учен в областта на ядрената физика, който се занимава с ракетостроене в най-големите световни  аерокосмически компании. Той е убеден, че са ни посещавали извънземни пришълци и са пребивавали  на Земята   дълго време.  Затова няма нищо странно, че мнозина от нас вярват в НЛО, според учения.

Бившият астронавт от “Аполо” - Едгар Мичъл, например,  също споделя вярата на Фридман в НЛО и скриването на истината за тях. Мичъл признава, че самият той не е виждал извънземни, но въпреки това смята, че събитието от 1947 година в Розуел /Ню Мексико/ е било катастрофа на НЛО и,  че в  него е участвал именно извънземен космически кораб.

Фридман е посветил на изследването на визитите на НЛО половин век, а сега прави извода, че “някои НЛО са интелектуално управляеми извънземни космически кораби и това е най-голямата история  на нашето хилядолетие”.  Ученият е убеден, че става въпрос за космически Уотъргейт /скриване на факти/.

Според Фридман , съществуват две основни причини да се знае толкова малко за присъствието на извънземни на Земята.  Първо, продължаващият от десетилетия глобален заговор - високопоставени чиновници старателно крият неопровержими доказателства за същетвуването на НЛО.

Второ, учените, които биха могли да помогнат за разкриване на истината, се страхуват не само от тези, които участват в  този всемирен заговор,  но и от това, че могат   да сгрешат.  Фридман обаче смята, че истината за НЛО ще се покаже скоро пред света.

 
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия