Линдзи Лоън без шансове в Холивуд

Един безизвестен репортер се нагърбил със задачата да задане на много продуценти, сценаристи и директори на филми няколко въпроса. Те били относно Линдзи и нейното бъдеще в Холивуд. Оказало се, че няма човек, който да желае актрисата да играе в н

2010-09-21 12:41:34
Линдзи Лоън без шансове в Холивуд
Един безизвестен репортер се нагърбил със задачата да задане на много продуценти, сценаристи и директори на филми няколко въпроса.

Те били относно Линдзи и нейното бъдеще в Холивуд. Оказало се, че няма човек, който да желае актрисата да играе в негов филм. Имало няколко човека, които казали:

"Това няма да стъпи на снимачната ми площадка, ако ще да загубя работата си".

"След всичките издънки на това момиче и нейното отношение към конституцията като цяло, не мисля, че би било правилно и етично да я взема дори в реклама на
прах за пране" - казал доста известен продуцент, който пожелал да остане анонимен.
 
98.5% от запитаните продуценти, режисьори, сценаристи и директори са отказали да имат какъвто и да е контакт с Линдзи Лоън.

Това не е особено изненадващо, след като тя не спря с издънките си и лошото си поведение. Притеснителното за хората правещи филми било фактът, че актрисата
идвала здраво друсана и пияна на снимачната площадка, което разбира се пречи на правилната и бърза работа на целия екип.
 
Последният филм, в който тя участва е на име "Мачете" и според специалисти актьорската й игра е "слаба и срамна". Носят се слухове, че е сключила договор за филм на име "Черен Петък 3D" и два други, но според продуцентите няма такова нещо.

Дали Линдзи ще се задържи в Холивуд? Това няма как да знаем сега, но ще разберем съвсем скоро. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия