Иерихон предствят втория си албум до дни

Рок група Иерихон ще представи официално втория си диск „Стъпка през” на 23 септември 2010 г. от 21 часа на сцената на елитния столичен клуб. Албумът включва 7 нови парчета, изцяло записани и продуцирани от Младен Базолев. След успешно

2010-09-21 10:30:58
Иерихон предствят втория си албум до дни
Рок група Иерихон ще представи официално втория си диск „Стъпка през” на 23 септември 2010 г. от 21 часа на сцената на елитния столичен клуб. Албумът включва 7 нови парчета, изцяло записани и продуцирани от Младен Базолев.

След успешно представяне на дебютния албум „Нов ден” и втора награда от конкурса RockOnly!, музикантите ще изсвирят парчетата от двата албума, между които публиката „Има ли ден”, „Сега” и “Final kiss”.

Мартина Балджиева (цигулка и вокали) споделя: "Във втория албум тематиката на текстовете е насочена към личността за разлика от първия диск, където сме засегнали по-глобални социални проблеми. Струва ни се, че и новите песни ще са достъпни за хората и в музикално отношение. Не сме изневерили на стремежа си към разнообразни и богати аранжименти – все пак песните са част от по-голяма композиция, която се надяваме да реализираме в бъдеще - мюзикъл или рок опера."

По време на мини-турне, което започна в началото на лятото, Иерихон представи авторските си песни из цялата страна. Групата гостува във Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Хасково и създаде много нови приятели и фенове на творчеството си. Рок-почитатели се срещнаха с Иерихон и на най-мащабния (международен) мото-фест в България – в местността Света “Awake”, “Smile”, “Step trough”, както и познатите на гора край Велико Търново.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия