По какво да познаете какъв любовник ще бъде избраникът ви?

Как жената може да разбере какъв любовник ще се окаже нейният избраник? Според сексолозите, трябва да се изхожда от 6 параметъра. Като първо, трябва да се има предвид колко бързо се издига в кариерата мъжът. Защото, ако в живота той се стреми да

2010-09-20 16:35:31
По какво да познаете какъв любовник ще бъде  избраникът  ви?
Как жената може да разбере какъв любовник ще се окаже нейният избраник? Според сексолозите, трябва да се изхожда от 6 параметъра.

Като първо, трябва да се има предвид колко бързо се издига в кариерата мъжът. Защото, ако в живота той се стреми да бъде най-добрият, ще се придържа към този принцип и в леглото.

Второ - трябва да се оцени любовта му към приключения.  Любителят на силни усещания е склонен да проявява това и в сексуалните отношения..

Трето - къде ви е определили среща? Ако мястото е оригинално избрано,  очаквайте от него  творчески подход и в леглото.

Обича ли танците?  Това е чудесно, защото  пластичността  ще му е от полза и в секса.


Ако обича да спортува - това е също един плюс. По време на тренировки  се увеличава притокът на кръв, в резултат  на което и сексуалното желание ще е още по-голямо.

И шесто -  отбележете си, дали ви гледа в очите, дали слуша и задава въпроси. Ако е така, това ще значи, че ще прояви внимание към вашите желания и  в леглото. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия