Преференциални условия за наши студенти в Америка

Управата на  Висше училище Международен колеж в Добрич е успяла да договори  партньорство с десет американски университета . Наши студенти ще учат с предимство  тези висши училища от Ню Мексико, Колорадо, Охайо, Невада, Тексас и Южн

2010-09-20 00:40:44
Преференциални условия за наши студенти в Америка
Управата на  Висше училище Международен колеж в Добрич е успяла да договори  партньорство с десет американски университета . Наши студенти ще учат с предимство  тези висши училища от Ню Мексико, Колорадо, Охайо, Невада, Тексас и Южна Каролина.

Студенти от добричкия колеж, които са преминали успешно 2 или 3-годишно обучение, ще могат да продължат  образованието  си  отвъд океана.

Американските университети пък , от своя страна,   обмисляли възможността да изпращат техни студенти да продължат обучението си в България.

Ръководствата на университетите на Невада  в Лас Вегас, на Южна Каролина, в Толедо, университета Реджис, университета Тексас  А&М са готови да признаят   обучението на  добричкия колеж  и да приемат български студенти с преференциални условия.  Още от следващата академична година ще бъдат предприети първите стъпи в тази насока.

Идеята е занапред връзката между добричкия колеж и американските университети да се задълбочава  и   чрез обмен на академичен състав. 
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия