Големи вълни се блъскат по Бермудските островви (ВИДЕО)

Големи вълни се блъскат по бермудските плажове докато ураган Игор наближава. Хората са в паника и трупат пясъчни чували и правят други заграждения около домовете си, за да намалят щетите. Реално тези чували и заграждения ще се превърнат в смърт

2010-09-19 18:51:23
Големи вълни се блъскат по Бермудските островви (ВИДЕО)
Големи вълни се блъскат по бермудските плажове докато ураган Игор наближава.

Хората са в паника и трупат пясъчни чували и правят други заграждения около домовете си, за да намалят щетите.

Реално тези чували и заграждения ще се превърнат в смъртоносни отломки след като Игор пристигне. В Мексико хората вече почистват след опустошителния ураган и се подготвят за урагана Карл.

По новините са съобщили, че 7 души са загинали за 15-те минути, през които Игор е действал. Ураганът обикновено е от категория 1, което е ветрове с 135 км в час. Очаква се събота и неделя той да достигне Бермудските острови с все сила.

Вълни с размери от 3 до 5 метра се блъскат на всеки няколко секунди по Бермудските плажове. Питър Милс, репортер работещ на островите, казва ,че по-зрелищно нещо не е виждал там в близките 10 години.

В момента Игор е доста далеч от островите, но има много силно въздействие върху тях и затова хората са в паника. Полицейското управление, пожарната и медицинските центрове са в пълна готовност да посрещнат урагана.

Бермудите често понасят силнни ветрове и големи вълни, но никога в продължение на дни и рядко толкова сурово. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия