Сюзън Бойл с 3 рекорда в Книгата на Гинес

Шотландската сензация Сюзън Бойл постави три световни рекорда, които вече са вписани в най-новото издание на Книгата с рекордите на Гинес. Звездата, която доби световна слава с участието си в телевизионното предаване „Великобритания търс

2010-09-19 18:41:11
Сюзън Бойл с 3 рекорда в Книгата на Гинес
Шотландската сензация Сюзън Бойл постави три световни рекорда, които вече са вписани в най-новото издание на Книгата с рекордите на Гинес.

Звездата, която доби световна слава с участието си в телевизионното предаване „Великобритания търси талант”, е най-възрастната изпълнителката, чийто дебютен албум е бил номер едно по продажби на Острова.

Дебютният й албум “I Dreamed A Dream” е достигнал рекордни продажби във Великобритания  за първата седмица от излизането си на пазара и също така е най-бързо продаващият се албум на жени изпълнителки в островната държава.

Потърсена за коментар, 48-годишната Бойл развълнувано сподели: „За мен е истинска чест да се появя в Книгата с рекордите на Гинес. Когато бях малка, редовно четях книгата, но никога не съм предполагала, че и моето име ще бъде вписано някъде там. Аз исках само да пея, това наистина е прекрасно”.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия