Кайли Миноуг се чувства виновна за това, че е засенчила сестра си

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг призна, че понякога се чувства виновна за това, че е засенчила сестра си Дани и й е попречила да достигне върховете в кариерата си. Двете сестри се опитват да навлязат в шоубизнеса още през 1980 г., кога

2010-09-19 18:21:58
Кайли Миноуг се чувства виновна за това, че е засенчила сестра си
Австралийската поп звезда Кайли Миноуг призна, че понякога се чувства виновна за това, че е засенчила сестра си Дани и й е попречила да достигне върховете в кариерата си.

Двете сестри се опитват да навлязат в шоубизнеса още през 1980 г., когато се изявяват като актриси в сапунени сериали. Само няколко години по-късно те пробват късмета си и на музикалната сцена.

Въпреки че кариерата на Дани Миноуг също е успешна, Кайли бързо достига световна слава, а продажбите на албумите й надхвърлят с милиони тези на сестра й.

В последно време обаче Кайли отсъстваше от музикалната сцена поради здравословни причини. Дани пък може да се похвали с истинско възраждане на кариерата си, след като стана съдия в австралийското предаване “Australia’s Got Talent” и британското музикално състезание “The X Factor”.

Сега Кайли твърди, че винаги е знаела и е била сигурна в това, че рано или късно сестра й ще получи полагащото й се признание. Въпреки всичко обаче, звездата призна, че наистина е трудно да се конкурираш с член на семейството ти на една и съща сцена.

„Понякога се чувствам виновна за това, че засенчих Дани, въпреки че знам, че няма причина да се чувствам така. Знам, че последното нещо, което сестра ми иска, е да изпитвам вина. Много пъти сме го обсъждали и мисля, че всичко между нас е наред. Винаги съм знаела, че и нейното време ще дойде. Аз съм твърдо зад нея и я подкрепям”, сподели още австралийската изпълнителка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия