Фен на Майли Сайръс бе заловен в имението й

17 - годишната актриса Майли Сайръс вдигнала на крак полицията в Лос Анджелис като съобщила, че мъж стоял в градината под балкона й и гледал с бинокъл към стаята. След като се обадила на полицията, тя стояла и чакала, а странника преровил боклука

2010-09-18 12:17:00
Фен на Майли Сайръс бе заловен в имението й
17 - годишната актриса Майли Сайръс вдигнала на крак полицията в Лос Анджелис като съобщила, че мъж стоял в градината под балкона й и гледал с бинокъл към стаята.

След като се обадила на полицията, тя стояла и чакала, а странника преровил боклука на звездата и си взел разни неща.  Служителите на реда хванали перверзника, който бил в ерекция. Забелязали и доста снимки на Майли във фотоапарата му.

"Явно не е особено опитен, след като е ползвал светкавица, за да направи снимките. Повече от ясно е, че ще бъде забелязан. С тази силна светкавица през нощта е все едно да премигва кола пред прозореца ви" - казва един от полицаите, заловили престъпника.

Майли се отказала да съди мъжа, но иска да бъде наказан за постъпката си.

"Не мога да разбера този човек как може да прави такива глупости. Първо се уплаших, че е крадец, но се радвам, че е бил просто луд фен. Аз си помислих, че ако е крадец, както бях сама, няма да мога да направя нищо и ще ме нарани" - казала Майли за репортер, присъствал на ареста на мъжа. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия