И по чантата се познава характера на жената

Тайната на женския характер може да бъде разгадан и  ако се обърне внимание каква чанта носи една дама и каква е дръжката й. Чанта с големи размери - тя е характерна за атрактивните дами с широк кръгозор и повишена  работоспособност.

2010-09-18 00:03:38
И по чантата се познава характера на жената
Тайната на женския характер може да бъде разгадан и  ако се обърне внимание каква чанта носи една дама и каква е дръжката й.

Чанта с големи размери - тя е характерна за атрактивните дами с широк кръгозор и повишена  работоспособност. Такава чанта лесно се отваря и има много отделения.

Изящна чанта - такава чанта носят изтънчените  натури, които отделят доста време на външността и тоалета си. Те дори и да работят, предпочитат повечето време да отделят на пространни разговори.

Малки чанти без дръжка, тип козметична - в тях може да се сложат ключове, козметика , бележник и химикалка. Малкият им размер разкрива  сдържаност и организираност на притежателката си.

Дълга дръжка -  собственичката на такава чанта е умерена във всяко отношение. Тя е благопристойна и пунктуална.

Ръката е промушена през дръжката - ако лакътят се придържа към талията, може да се говори за качества като любов и ред, умение да управляват, както и чувство за достойнство. За такава жена е важно да привлича погледите на околните и затова се старае да  бъде винати в отлична форма.

Ако ръката, която носи чантата,  е вдигната към рамото - това е семпла, енергична и без склонност да избягва проблемите дама. Тя е общителна, но малко се страхува от самотата.

Чантата се държи за единия ъгъл, заради честото й оставяне някъде - това е свойнствено изключително  за самоуверените  жени, които не се притесняват какво мислят околните за тях и държат на своето, което често пъти е грешно.

Дръжка през рамо  е признак на стеснителност и неувереност, когато ръката е спусната и малко подвижна. Ако ръката се движи леко и непринудено, това е свидетелство за жизнерадостен характер - жената е доволна от себе си и околните, иска да се хареса, да й се обръща внимание и никак не е равнодушна към комплименти.

Чанта по мишница - това говори за изолация, зад кято се крие стабилност, сериозност и емоционална устойчивост. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия