Джесика Алба е корава жена

Може би ще ви се стори странно, че постоянно усмихнатата и весела актриса може да бъде строга и стриктна особено, когато се отнася за възпитанието на дете. Алба не позволява глезотии на детето си, както не обича да глези и себе си. Тя не обикаля

2010-09-14 22:32:53
Джесика Алба е корава жена
Може би ще ви се стори странно, че постоянно усмихнатата и весела актриса може да бъде строга и стриктна особено, когато се отнася за възпитанието на дете.

Алба не позволява глезотии на детето си, както не обича да глези и себе си. Тя не обикаля по магазини и заведения по цял ден, а ходи на тренировки и прави упражнения.

Също така, що се отнася за физически тренировки или бойни изкуства, Алба е неуморна. Прекарва всеки ден поне по 2 часа трениране на тялото си и бойните си умения. Актрисата практикува карате и ходи редовно на фитнес. Това според нея е изградило много голяма част от стриктността й, но и за веселото й поведение.

Това й давало енергия и оправяло тонуса на Джесика. Относно филма "Мачете", Алба казала само добри думи за Линдзи Лоън, която също участва в продукцията. Споменала само, че й липсва малко настроение, но това било разбираемо след нещата, случили се с Линдзи.

Филмът "Мачете" е уникален екшън с доста забавен стил на развитие на историята и битките. Не се взема много на сериозно, а е просто, за да достави удоволствие на зрителите. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия