Бриджит Нелсън пише книга

Актрисата и бивша съпруга на Силвестър Сталоун, Бриджит Нелсън ще пише книга и в нея ще обясни подробно за брака си с "Рамбо". Датчанката започна книгата, която е автобиографична и вече е почти на средата. Тя пише за проблемите между нея

2010-09-14 20:46:08
Бриджит Нелсън пише книга
Актрисата и бивша съпруга на Силвестър Сталоун, Бриджит Нелсън ще пише книга и в нея ще обясни подробно за брака си с "Рамбо".

Датчанката започна книгата, която е автобиографична и вече е почти на средата. Тя пише за проблемите между нея и Слай и на всичките въпроси интимни или не, ще бъдат отговорени.

"Ще бъде много откровена и отворена автобиография. Нямам намерение да я украсявам или да си измислям глупости. Всичките проблеми с алкохола и наркотиците ще бъдат по страниците и няма да крия нищо" - казала Бриджит за "Бритиш Дайли Мегазийн".

Бриджит е на 47 години и бе женена за Силвестър Сталоун за 2 години през 80те. Тогава тя е имала ужасни проблеми с наркотиците и алкохола и често и била по болници от предозиране и напиване до припадък. Тя постъпила в рехабилитационен център за 2 години (от 2007 до 2009 година).

Сега всичко било наред според актрисата и наркотиците са минало. Пиела само по 1-2 чаши шампанско на приеми или празници. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия