Журналисти, работещи към британски таблоид на име "Новини от Световете" съобщиха, че са разбрали за следващата стъпка на Лейди Гага.

Певицата искала да се снима във филм и то не какъв да е, а касов, на някой известен продуцент и режисьор.

"Гага е много креативна и творческа личност, под всичкото това скандално поведение се крие доста талантлива особа с много добри и интересни идеи" - казал приятел на певицата.

"Лейди Гага е работохолик и не може да спре да мисли за работата си. Всяко свободно време се заема с правене на песни и нови идеи за клипове" - сподеил Вронди Брендън, журналист за вестник ТМЗА.

Стефани Джоан Анджелина Германота е истинското име на Лейди ГаГа. Тя е родена на 28 март 1986 година, в град Ню Йорк, САЩ. Стилът музика, който пее и композира, е поп, денс, електро и СКА.

Тя е учила няколко години да свири на пиано и е доста добра. ГаГа е вече 4 години в поп индустрията и е завладяла много върхове през това кратко време.

Тя е завършила училище по-рано заради невероятният си успех. Получила е едва на 17 години прием в училището по изкуства "ТИШ", което е много елитно и престижно учебно заведение в Ню Йорк.

Докато е била малка трудно бавачки са се задържали около нея, защото не са й позволявали да слуша музика и певицата се събличала чисто гола и тичала из къщата.
Автор: Албена Иванова