Лейди Гага иска да прави филм

Журналисти, работещи към британски таблоид на име "Новини от Световете" съобщиха, че са разбрали за следващата стъпка на Лейди Гага. Певицата искала да се снима във филм и то не какъв да е, а касов, на някой известен продуцент и режисьо

2010-09-14 16:31:00
Лейди Гага иска да прави филм
Журналисти, работещи към британски таблоид на име "Новини от Световете" съобщиха, че са разбрали за следващата стъпка на Лейди Гага.

Певицата искала да се снима във филм и то не какъв да е, а касов, на някой известен продуцент и режисьор.

"Гага е много креативна и творческа личност, под всичкото това скандално поведение се крие доста талантлива особа с много добри и интересни идеи" - казал приятел на певицата.

"Лейди Гага е работохолик и не може да спре да мисли за работата си. Всяко свободно време се заема с правене на песни и нови идеи за клипове" - сподеил Вронди Брендън, журналист за вестник ТМЗА.

Стефани Джоан Анджелина Германота е истинското име на Лейди ГаГа. Тя е родена на 28 март 1986 година, в град Ню Йорк, САЩ. Стилът музика, който пее и композира, е поп, денс, електро и СКА.

Тя е учила няколко години да свири на пиано и е доста добра. ГаГа е вече 4 години в поп индустрията и е завладяла много върхове през това кратко време.

Тя е завършила училище по-рано заради невероятният си успех. Получила е едва на 17 години прием в училището по изкуства "ТИШ", което е много елитно и престижно учебно заведение в Ню Йорк.

Докато е била малка трудно бавачки са се задържали около нея, защото не са й позволявали да слуша музика и певицата се събличала чисто гола и тичала из къщата. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия