Актьорът Марк Уолбърг иска още деца, ако може следващото да е момче, казал на приятели.

Той  и съпругата му, Риа Дюрам, имат вече няколко деца. Първата им дъщеря е Ела и е на 6 години, второто им дете се казва Майки и е на 4 години. Брендан е третото им дете, което е на 23 месеца, а последното е Грейс на 7 месеца.

Тази бройка от дечица обаче не е достатъчна за Марк и съпругата му. Те искат да имат много деца и се подготвят за петото.

Приятел на Марк казал : "Марк и Риа са страхотни. Не мога да се сетя за по-перфектни родители. Мечтая си да съм на 5 годинки и те да са ми мама и татко".

Актьорът искал поне 5 деца, а съпругата му поне 6. Как ли ще се споразумеят не се знае. Според приятели те са страхотни родители и изпитват огромно удоволствие да се грижат за децата си.

Марк се пошегувал със Спенсър Монгомъри, водещ на известно Ток-шоу в Лос Анджелис, като казал, че иска да може да направи достатъчно деца, за да направи бейзболен отбор на име Уолбъргс,  което означава, че ще трябва да направи още около 5. Ако желае пълен отбор, това ще са 25 деца, но Риа надали би могла да се справи.
Автор: Александър Ненов