Зак Ефрон е израснал до страшна къща

Актьорът/певец и спортист Зак Ефрон е израснал в страх заради къща на съдед, която издавала странни звуци след смъртта на собственика. Няколко години Зак бил много уплашен от страховитите звуци и по цяла нощ се чувало шум като от духове. Много се

2010-09-14 13:28:49
Зак Ефрон е израснал до страшна къща
Актьорът/певец и спортист Зак Ефрон е израснал в страх заради къща на съдед, която издавала странни звуци след смъртта на собственика.

Няколко години Зак бил много уплашен от страховитите звуци и по цяла нощ се чувало шум като от духове. Много се страхувал и винаги спял на светната лампа.

"Аз бях много наплашен, защото излизах винаги с по-големите деца от мен и те си разказваха ужасни истории за къщата и тези шумове много ме плашеха" - казал Зак за списание Калифорния Госип.

Една вечер Ефрон решил, че му стига толкова напрежение и отишъл да види дали има духове. Той извикал двама негови приятели и влезли в къщата. След като се качили на тавана да видят откъде идват зловещите звуци, видели не какво да е, а стотици прилепи. Светнали с фенер, прилепите се разлетели и момчетата побегнали като луди.

"Днес се сещам с доста смях за тази случка, но когато бях на 11г. хич не ми беше смешно" - казал Зак за същото списание. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия