Ванеса Хъджънс е катастрофирала днес

Актрисата Ванеса Хъджънс е катастрофирала днес следобед челно с друг автомобил. Тя има само две синини и виновникът е в ареста. Ванеса, която отивала към гаджето си Зак Ефрон, тъкмо излизала от паркинг на магазин и срещу нея на забранено място шо

2010-09-13 22:06:57
Ванеса Хъджънс е катастрофирала днес
Актрисата Ванеса Хъджънс е катастрофирала днес следобед челно с друг автомобил. Тя има само две синини и виновникът е в ареста.

Ванеса, която отивала към гаджето си Зак Ефрон, тъкмо излизала от паркинг на магазин и срещу нея на забранено място шофьор завил и се ударил с около 30 километра директно в Ауди-то на красавицата.

След като ударил Ванеса, виновникът се опитал да избяга, но на около 400 метра имало полицай който веднага го спрял и арестувал. Актрисата се изплашила много, но всичко се разминало само със синина на лявата ръка и лявото коляно.

Реакцията на Зак била доста остра като пристигнал на произшествието. Той се скарал на шофьора по начин, по който баща би се скарал на детето си. След това отишли с Ванеса на лекар за всеки случай.

Всичко било на ред и тя била изписана след 20 минути. Зак каза за интервюиращ го репортер: "Това е просташко. Как може голям човек да направи такава глупост!? Толкова много нещастници има по тези пътища, вече става абсурдно"! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия