Спенсър Прат арестуван в Коста Рика

Спенсър Прат прекарал петък, събота и днешния ден в полицейско управление в Коста Рика. Той е задържан заради това, че притежавал огнестрелно оръжие. В понеделник той казал за ТМЗ: "Аз работя върху себе си да стана по-добър човек и да не

2010-09-12 22:33:19
Спенсър Прат арестуван в Коста Рика
Спенсър Прат прекарал петък, събота и днешния ден в полицейско управление в Коста Рика.

Той е задържан заради това, че притежавал огнестрелно оръжие.

В понеделник той казал за ТМЗ: "Аз работя върху себе си да стана по-добър човек и да не съм толкова разсеян и безотговорен", а ето, че няколко дни след това е арестуван за нелегално притежание на пистолет в Коста Рика.

След като го пратили обратно към Щатите, полицията от Коста Рика ударила черен печат на Прат за една година. Сега той няма право да ходи там 365 дни.

Спенсър искал да иде там и да прекара 10 дни на палатка като за всеки случай си взел пистолета за лов, както и малокалибрена пушка. Пушката не била проблем, защото имал документи за нея, обаче за пистолета веднага бил арестуван, първо защото не го е обявил като багаж и второ, носел го е на себе си, а не както закона разрешава, в специален калъф с регистрационен номер и табелка.

Сед случката той казал : "Ехх това доказва колко съм разсеян. Сега вече ще мисля много по-внимателно за всичко, защото можеше да стане и по- страшно за мен". Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия